2014/07/22

Doggie Designs +++ Sisustusta koiran ehdoilla

Last week I was at Jyväskylä Housing Fair. There were one house called HauHaus (translates to something like woof house). So, it was a dog friendly house and the design was made by thinking also the dog and not only the people living there.

+++

Viime viikolla kävin Jyväskylän asuntomessuilla. Ystävän ihana Vertti-koira on nyt itsellä hoidossa, ja asuntomessuilla tuli tutustuttua HauHaus-taloon, jonka suunnittelussa on otettu huomioon koiran tarpeet, joten päätin esitellä hieman koirille suunattuja sisustustuotteita ennen kuin lähdetään tuon pikku griffonin kanssa puistoon.

This week I'm watching this little cutie, so I decided to show some designs for dogs.

Pics from HauHaus-house +++ Kuvia HauHaus-talostaLoving Fatboy Doggielounge, it felt really comfortable.

Fatboyn Doggielounge näytti oikein mukavalta.A smaller doggielounge by Fatboy. Loving the walls of this house by the way.

Fatboyn malleissa oli useampia kokoja kaikenlaisille koirille. Tuon olohuoneen seinä näytti kanssa kivalle yksityiskohdalle.Jyväskylä University has a project about dog technology called Huisku and that wooden thing is a dog snack automat. The main product of dog technology project is Haukku-Alarm, which allows dog owner to get an email alarm every time the dog barks and the owner is able to see, speak and calm down the dog also when is away. So basically Haukku-Alarm helps if the dog doesn't like to be alone in the house.

+++

Jyväskylän yliopisto on ollut HauHaus-talon suunnittelussa mukana Huisku-projektillaan. Tässä tietoa Huiskusta ja koirateknologiasta. Kuvassa ylhäällä oleva puinen pönttö on koiran namiautomaatti, projektin päätuote on kuitenkin Haukku Hälytin, joka mahdollistaa koiran valvonnan omistajan ollessa poissa. Hälytin lähettää omistajalle sähköpostia, kun koira haukkuu ja omistajan on mahdollista katsoa miten koira voi ja puhua koiralle hälyttimen välityksellä. Hälyttimellä seurataan koiran käyttäytymista ja se helpottaa varsinkin eroahdistuksesta kärsivän koiran vointia.
Birch wall divider was also a nice detail.

Koivu-aiheinen tilanjakaja toi taloon luonnonläheistä tunnelmaa, kiva yksityiskohta sekin.

+++

Muovo has also dog beds that look very nice. The fabric is 100% cotton and there is a rubber tire inside. Design by Anni Kääriä and Sanna Väänänen. 
Dog bed triangle is on sale now. Pics by muovoshop.com
Muovon koiranpedit ovat kaunis osa sisustusta, eivät mielestäni oikeastaan edes näytä koiranpedeiltä. Pedit on valmistettu 100% puuvillasta ja kankaan sisällä on kumirengas eli petiä voisi käyttää myös rahina tai lattiatyynynä. Koiranpedit ovat juuri nyt vieläpä alennuksessa Muovon omassa verkkokaupassa sekä Finnish Design Shop:ssa. Petien design on Anna Kääriän ja Sanna Väänäsen käsialaa. Kuvat: muovoshop.com

+++

Cloud7 makes also cool products for dogs. Loving this chalk dog bowl and travel bed! Pics by Cloud7.de
Cloud7 herätti kiinnostuksen ruokakulhoilla, joihin voi kirjoittaa liidulla. Matkapeti näytti kanssa aika näppärälle pakata mukaan reissuun. Muutenkin nuo Cloud7-tuotteet tuntuvat käytännöllisille ja pidän tosi paljon niiden tyylistä. Kuvat: cloud7.de

Kivaa muotoilua löytyi myös Architect Pets:ltä. Ruokakupit ja koiran peti tuntuvat sulautuvan sisustukseen hyvin. Kuvat alla: architectpets.com

+++

Also nice dog products by Architect Pets. Pics by architectpets.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti