2014/09/09

Helsinki Design Week & Design Market

It's Design Week in Helsinki, so lots going on right now. I went to Design Market on Sunday to do some findings.

"The Design Market is the largest design outlet event in the Nordics and, year after year, one of the favourites of the Helsinki Design Week programme. For the tenth consecutive year, big and small brands gather to Kaapelitehdas to sell designs ranging from fashion and interior design to housewares."


I've been trying to find a hexagon shape mousepad for some time now and I was very gladly surprised when I found this hexagon plate/tray from the Design Market by Pulu Design. It's a high-pressed laminate tray called KUUSI Trivet, which you can use for different things. And you can even wash it in the washing machine. It's black on the backside and ivory on the other side, which is great coz you can use both sides for different placements. It comes also in light minty green and grayish brown. There are also KUUSI Coasters in the website, which I will order later. The hexagon shape is really practical because you can combine hexagons together and make different kind of shapes and placements.

Well I bought it for a mousepad, but I'm not sure if the material works for that kind of purpose, but I still love it!


Helsinki Design Week on taas täällä ja ihana Design Market! Pyörähdin sunnuntaina Design Marketilla Kaapelitehtaalla katsomassa löytyisikö jotain kiinnostavaa.

"Design Market on Pohjoismaiden suurin designvarastomyynti ja yksi Helsinki Design Weekin ohjelman kestosuosikeista. Jo kymmenettä kertaa järjestettävässä tapahtumassa sekä suuret että pienet designyritykset kokoontuvat Kaapelitehtaalle myymään niin huonekaluja, sisustustavaraa kuin vaatteita ja asusteitakin."


Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt kuusikulmion muotoista hiirimattoa työpöydälle ja täytyy sanoa, että ilme kirkastui kun löysin Pulu Designin kuusikulmion muotoisen tarjoilualustan, joka on materiaaliltaan kovapainettua laminaattia, mikä kestää myös pesukonepesua. Pulu Designin KUUSI nimisestä sarjasta löytyy myös samanlaisia lasinalusia, joita ajattelin tilata myöhemmin. Siinä mielessä tuo kuusikulmainen muoto toimii hienosti, koska alusista ja tarjottimista voi yhdistellä kaikenlaisia muotoja. Alustan pohja on musta ja pintavärejä löytyy norsunluunvärisenä, mintunvihreänä ja harmahtavan ruskeana. Todella käytännöllistä, kun haluaa vaihtaa ilmettä, niin kääntää vaan toisen puolen näkyviin.

Ostin alustan hiirimatoksi, mutta sen materiaali ei ole ehkä aivan täydellinen sellaiseen käyttötarkoitukseen, pitää hieman testata vielä käytännössä, mutta olen joka tapauksessa todella tyytyväinen tähän hankintaan.


I also found these cool knobs from the website. I've been wanting to make a little uplift for my glass cabinet for some time now and I might paint it white and change the knobs as well, so these knobs might work nicely. I'll post pictures from it later. Pics: puludesign.comPulu Designin nettisivuilta löytyivät myös nämä kivat vetimet. Olen miettinyt että tekisin vanhalle vitriinikaapille hieman päivitystä tässä lähiaikoina, hion ja maalaan sen varmaankin valkoiseksi näin aluksi ainakin ja vetimet pitäisi myös vaihtaa. Ja nämä Pulu designin vetimet ovat aikalailla sinne päin, mitä olin ajatellut niin saa nähdä sopisivatko ne tuohon kaappiinkin. Laitan kuvia sitten myöhemmin kunhan saan projektin valmiiksi! Kuvat: puludesign.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti