2014/11/11

Showcasing Finnish Design: Johtoi

Johtoi is a Finnish company, which designs colorful electric cords and extension cords etc. Johtoi was created of desire to replace dull white electric cords to more nice ones. Their design aesthetics are quality and ethicalness. 

Johtoi syntyi tympääntymisestä tylsiin valkoisiin sähköjohtoihin, ja firma luo nyt värikkäitä sähköjohtoja ja jatkojohtoja. Johtoin arvoja ovat laatu, esteettisyys ja eettisyys.

"Tärkeintä meille on ihmiset. Ei siis ole yhdentekevää mistä tuotteemme tulevat tai ketkä niitä tekevät. Me tiedämme tarkalleen tuotteidemme alkuperän ja ihmiset jotka niitä tekevät."


These lamps give an industrial feeling with playfully colored cords. There is available also ceiling lights, so you'll need to just plug it in.

Industrial-henkisiä lamppuja kangasjohtoilla. Saatavana pistokkeellisena pöytäversiona tai kattopistokkeella.Nice colors for different styles!

Kivoja värejä eri tyylisiin sisustuksiin!


Finally colorful extension cords, that can be nice part of home decor instead of hiding them behind closets! All thou I'd wish to see also more color options and multi-colored cords in the future!

Tosiaankin oli todella hienoa, kun näin ensi kerran näitä värillisiä jatkojohtoja. Tuntuu, että niitä valkoisia johtoja joutuu aina piilottelemaan kaappien taakse ja pimeisiin nurkkiin, mutta näitä värillisiä kehtaa pitää esilläkin. Toivoisin että tulevaisuudessa Johtoin värivalikoima laajenisi ja saisimme nähdä ehkä monivärisiä ja kuvioituja tuotteita myös!
Pics by Studio Skaala via Johtoi.fi

You will find all "Showcasing Finnish Design" posts with a tag "SFD"

Kaikki "Showcasing Finnish Design" postaukset löytyvät tunnisteella "SFD"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti