2015/01/30

Showcasing Finnish Design: BEdesign


BEdesign is young and innovative design company from Finland. BEdesign was founded by two sisters Bette & Cilla Eklund in 2012. So BEdesign is still very new company, but you wouldn't believe it when you see the collection! BEdesign's design aesthetics consist of functionality, quality and all the products are completely produced in Finland.


"For us, it is very important that the products we design will bring joy to for years to come. For us, this means creating products that are both aesthetically pleasing and functional. This also means designing modern yet timeless products of high-quality materials that are sustainable."  - BEdesign


BEdesign on tuore ja innovatiivinen yritys, jonka perustajina sisarukset Bette ja Cilla Eklund. BEdesign on perustettu vasta vuonna 2012 ja nuoresta iästä johtuen ei uskoisi kuinka laadukkaalta ja kekseliäältä BEdesignin muotoilu näyttää! BEdesignin designestetiikkaan kuuluu funktionaalisuus ja laadukkaat materiaalit yhdistettynä miellyttävään muotoiluun. Kaiken lisäksi kaikki tuotteet valmistetaan alusta alaken Suomessa.

"Meille on erittäin tärkeää, että tuotteemme tuottavat iloa useiksi vuosiksi eteenpäin. Tämä merkitsee meille sitä, että luomamme tuotteet ovat sekä esteettisesti miellyttäviä, että toimivia. Se tarkoittaa myös ajattomien, modernien tuotteiden suunnittelua korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista." - BEdesign

Deer Shelf (wooden or metal) is a fine statement piece for bedroom or living room.

Deer hylly (saatavana puisena tai metallisena) on näyttävä yksityiskohta esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Lume Coatrack looks simple and elegant itself or mix this with many!

Lume vaatenaulakko mukailee yksinkertaisen eleganttia linjaa, näyttää upealta niin yksinään kuin sarjassakin. Muotoilu mahdollistaa myös erikokoisten ja mallisten eteisten hyödyntämisen vinojen kulmien ansiosta sekä oiva tapa täyttää tyhjä kulma asettamalla kaksi naulakkoa viereisille seinustoille.
Lily Bowl is pretty itself or you can combine it with different size bowls.

Lily kulho mahdollistaa myös yhdistämisen muihin kokoihin, mutta näyttää itsessäänkin kivalle.
Fan Stool also goes with many or use it as single piece in an empty corner. The shape is very pretty and loving how it creates cool shadows on the floor.

Fan-jakkara on muotoiltu sopivaksi tyhjään nurkkaukseen, tämäkin toimii yhdessä useamman Fan-jakkaran kanssa. Ihanat varjot heijastuvat tuolista lattialle!
QBE Light follows same functional design aesthetics than other designs. You can create the light effect you want simply by turning the parts, how cool is that. 

QBE valaisin seuraa samaa funktionaalista linjaa kuin muutkin tuotteet. Oman valoefektin voi luoda yksinkertaisesti kääntämällä valaisimen osia ympäri, aivan mahtavaa!Wave Table is table and a storage at the same time, ideal as a magazine storage. And the best part is that you can use it in different positions.

Wave pöytä toimii niin säilytystilana kuin sohvapöytänäkin, ideaali esimerkiksi lehtien säilytykseen muotonsa ansiosta. Hienoa oli myös se, että pöydän voi kääntää eri asentoon, jos vanha asento alkaa kyllästyttämään!All photos by BEdesign

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti