2015/03/02

Showcasing Finnish Design: Everyday Design

Fall in love with these multifunctional pieces! Everyday Design is all about sustainable products and ecological lifestyle. Basically timeless everyday designs that encourage towards eco-friendly living. Products are named after Finnish cities. This Finland based company has been around since 1995. Their products has been displayed for example in MoMa (New York) and Design Museum (London). 


Monikäyttöistä ja ekologista muotoilua tarjoilee tällä viikolla Everyday Design! Everyday Design on perustettu vuonna 1995, jonka design filosofiaan kuuluu esteettinen ajattomuus ja ekologinen ajattelu.

"Intohimonamme ja tavoitteenamme on luoda ajattomia, omaleimaisia, esteettisiä ja toiminnallisia klassikkotuotteita. Tuotteemme valmistetaan pääosin Suomessa ja tunnemme tekijät. Ekologisuus on meille itsestäänselvyys ja metallituotteissamme 30 % materiaalista on kierrätettyä"

Everyday Designin tuotteita on ollut esillä monissa suomalaisissa museoissa ja designliikkeissä ja mm. MoMa:ssa (New York) ja Lontoon modernin taiteen museossa.
'Helsinki Paper Bag Holder' is ideal storage solution for example newspapers, magazines or bottles.

'Helsinki paperikassiteline' toimii näppäränä säilytysratkaisuna esimerkiksi lehdille ja pulloille kuin kierrätyskartongillekin.
'Hanko Trolley' (tall) and 'Tampere Trolley' (small).

'Hanko tarjoiluvaunu' ja 'Tampere tarjoiluvaunu'.
'Porvoo Nesting Table Set' can be turned upside-down, so you'll have many ways to use it.

'Porvoo sarjapöytäsetti' on kaksiosainen ja käänneltävissä joko pöytätaso alaspäin tai ylöspäin, miten ikinä haluaakaan settiä käyttää!'Ivalo Multifunktional Holder'

'Ivalo monitoimiteline' toimii monenlaiseen säilytykseen sekä esimerkiksi kantotelineenä. Helpottaa huomattavasti mm. siivousta, kun voi helposti nostaa telineen pois tieltä.'Oulu Table/Holder' works also upside-down as a table and other way around as a holder or a carrier.

'Oulu pöytä/teline' muuttaa käyttötarkoitustaan kääntämällä se ympäri, joko pöytänä/tasona tai toisinpäin kantotelineenä tai ihan vaan säilytystilana.


All photos by Everyday Design.

1 kommentti:

  1. Thank you for introducing our company and products! Mentioned you on our Facebook page http://www.facebook.com/everydaydesignfinland :)

    Best,
    Laura
    Everyday Design

    VastaaPoista