2015/08/23

2015 Housing Fair pt. 2

More photos & decor ideas from Vantaa Housing Fair 2015!

Ja tässä loput valitsemani kuvat ja vinkit Vantaan asuntomessuilta!A good dressing room makes choosing your outfit of the day a blast!

Pukeutumishuoneet ovat alkaneet yleistyä pikku hiljaa Suomessakin, yllä muutama mielestäni kiva esimerkki toteuttaa pukuhuone, jossa on kiva valita päivän asukokonaisuus.


Hallway space that doesn't necessarily feel like a hallway because of nicely displayed wall art and fancy cushions. 

Kuva ei nyt tuo tälle eteiselle täysin oikeutta, joten kerrottakoon vielä, että seinän korkeus tässä tilassa oli reippaasti yli 5 metriä, joten ylempänä olevat ikkunat valaisevat tilan hyvin. Seinällä oleva taulu on todella suuri, kuva ei ehkä tuo sitä tässä esiin, mutta joka tapauksessa näin näyttävän ja suuren taideteoksen tuominen eteistilaan oli mielestäni kaikin puolin loistava ratkaisu. Ensinnäkin se ei tee tilasta pakollista läpikulkuväylää ulos ja sisälle vaan siellä tekee tosiaan mieli istahtaa hetkeksi. Lisäksi taide toivottaa vieraat kivasti tervetulleeksi. Välillä sisustaessa ei tule ajateltua eteistä muutoin kuin, että kuinka sinne saa kätevästi ja käytännöllisesti kaiken mahtumaan. Eteisessä säilytystila ja sen käytännöllisyys on toki erityisen tärkeää, mutta esimerkiksi taiteen avulla eteistilan voi nostaa välttämättömästä pukeutumistilasta aivan erilaiselle tasolle. 


Details from a boys room. Very simple and minimalist style here with a little playfulness in it.

Yksityiskohta pojan huoneesta, joka oli sisustettu mielestäni aika aikuismaisesti. Tyyli on aika minimalistinen ja hengittävä, jossa ripaus leikkisyyttä.Very nicely styled study space, where you really wanna hang and work hard. This inspired me a lot, coz it makes you wanna work. So here's my tip for people avoiding tasks & jobs that should be done: by designing your study as a place where you wanna work and be, makes you wanna start the things that needs to be done.

Ihana työhuone, jossa oli tilaa vaikka venyttelylle kesken työpäivän. Tietäänkään paperiläjien täyttämä pikkuinen konttorin nurkkaus ei saa ketään motivoitumaan töistä. Siispä mitäpä jos panostaisit juuri työskentelytilaan, jossa säilytys on kunnossa, pöytätilaa riittäisi, kulmasta löytyisi pieni istuskelu nurkkaus tai vaikka fatboy, johon painua lepäämään hetkeksi? Ehkä töitä olisi suurempi ilo tehdä miellyttävässä ympäristössä. Olen vahvasti sitä mieltä, että tilat vaikuttavat suuresti olotilaamme, ja itseä miellyttävässä tilassa on mukavampi olla, elää ja tehdä.I think a huge part of making the kitchen or dining place cosy, is the little things and details. A good setting makes wonders! So if you have a plain and simple kitchen or dining room, it's easy to boost it up for example getting a nice lamp or cool cutleries, glasses or tablecloths and it doesn't cost a fortune!

Nappasin kuvan tästä kattauksesta, koska siitä muistui mieleen kuinka keittiön tai ruokailutilan ilmettä saa vaihdeltua tai boostattua hyvin vähällä vaivalla. Vaikka itse tila olisi kuinka yksinkertainen ja vähäeleinen, jo pelkällä lampun vaihdolla saa ihmeitä aikaan. Ruokailutilassa panostaisinkin juuri valaistukseen ensimmäisenä. Mutta yleisilmettä saa virkistettyä vähemmälläkin vaivalla, kivat mukit, aterimet, kukat tai pöytäliina tekevät kotoisaa ja raikasta tunnelmaa hetkessä.A little bit different dining room and I like it a lot! Really laid back feeling in it.

Kivan boheemi ruokailutila, josta tuli todella rento fiilis.


In this kitchen the statement piece is a fancy tab. It makes the kitchen feel pretty lux.

Erikoinen hana on tämän keittiön kohokohta ja tuo siihen luksuksen tuntua. Hyvä esimerkki siitä miten hyvin pienillä valinnoilla saa aikaan ihmeitä.


Nice linen bedsheets look great even without a counterpain.

Ihanat pellavalakanat näyttävät hyvältä ilman päiväpeittoakin, joten jos mieleistä päiväpeittoa ei ole tullut vastaan, kannattaa panostaa lakanoihin.A really nice guest bed or kids bed solution. Loving the hammock as well!

Kiva idea vierassängyksi. Varsinkin lasten yökyläilyyn varmasti kiva nukkumapaikka. Riippumatossa on miellyttävä lukea tai lepäillä.

Nice windows in these bedrooms

Kivat ikkunat näissä makuuhuoneissa
Loving this rug!

Ihana matto toimii olohuoneen huomiopisteenä.


Nicely done basement space.

Kellaritila on hyötykäytetty tässä hyvin. Kellarin ei tarvitse toimia pelkästään säilytystilana, joku kiva löhöily tai lukunurkkaus toimii mainiosti. Tässä kohteessa kellarissa olivat saunatilat, joiden viereen oli tehty tällainen oleilutila


These stairs are filled with storage space!


Tässä on hyötykäytetty portaiden alle jäävä tila säilytystilana.Kids rooms are pretty stylish nowadays as well. 

Kivoja lastenhuoneita, joissa talon muu sisustustyyli jatkuu myös lastenhuoneiden kohdalla, mutta pienellä lisällä leikkisyyttä, mikä on tietty tärkeää kun on kyse lapsista!


Golden tab, mirror frame & shower creates lux to this bathroom.

Kultainen hana, suihku ja peilinkehykset riittävät luomaan luksusvaikutelman tähän kylpyhuoneeseen. 


Here a playful wallpaper is the statement. If using wallpaper in a bathroom, always remember to use it there were it won't get wet easily.

Tässä kylpyhuoneessa leikkisä tapetti toimii kohokohtana. Jos käytät tapettia wc:ssä, muista sijoittaa se sellaiseen kohtaan, jossa se ei pääse kastumaan ainakaan kovin pahasti.

1 kommentti: